Μυστικά Ξωτικούλια 2017!

"Μια φορά και έναν καιρό, ζούσαν κατι μικρά χαρούμενα πλασματακια που τα λέγανε ξωτικουλια. 
Ήταν σκανταλιαρικα πολυ αλλά όλοι τα αγαπούσαν γιατί βοηθούσαν τον Αγιο Βασίλη να ετοιμάσει τα δώρα του."

Τι δεν πιστεύετε στον Αγιο Βασίλη και τα ξωτικά; Η φετινή μυστική ανταλλαγή δώρων θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. 

Εγώ και η φιλενάδα μου μαμαδοblogger  Μαρία  από το Beauty Harmony blog βαλθήκαμε να σας αποδείξουμε οτι τα μυστικά ξωτικούλια και φέτος θα ετοιμάσουν μοναδικά δωράκια, αρκεί να λάβετε μέρος στην ανταλλαγή "μυστικά ξωτικούλια 2017". 
Τι είναι όμως τα "μυστικά ξωτικούλια 2017"; 

Είναι μια μυστική ανταλλαγή δώρων σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Όταν λέμε μυστική σημαίνει οτι οι συμμετεχοντες σε αυτή, θα ετοιμάσουν κάποιο δέμα με δώρο/δώρα για κάποιον και θα το ταχυδρομήσουν  και θα λάβουν δέμα με δώρο/δώρα από κάποιον άλλον χωρίς όμως να γνωρίζουν τον αποστολέα. Φυσικά δεν χρειάζεται να είστε blogger για να λάβετε μέρος. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε όρεξη να προσφέρετε κάποιο δώρο. Μπορεί να είναι χειροποίητο ή   έτοιμο (δηλαδή αγορασμένο) οτι θέλετε εσείς. Αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι να εσωκλείσετε μια χριστουγεννιατικη κάρτα με ευχές δικές σας για τον/την αποστολέα. 
Παρακάτω θα βρείτε μερικές ακόμη πληροφορίες- οδηγίες σχετικα με τα "Μυστικά ξωτικούλια 2017" 

Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2017. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας προσεκτικά.
Στην συνέχεια, και μετά από κλήρωση, θα παραλάβετε τον μυστικό σας παραλήπτη μέσω  e-mail σε μήνυμα που θα σας έρθει από εμένα ή την Μαρία. (Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει ότι θέλετε να στείλετε περισσότερα μυστικά δέματα, θα παραλάβετε τον ανάλογο αριθμό διευθύνσεων για τους αντίστοιχους παραλήπτες).
Ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε το δώρο σας📦! Ώρα για προσφορά αγάπης!
Εσείς θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα δέμα στο οποίο μέσα να έχετε αποθηκεύσει, όσο μπορείτε καλύτερα. Εαν θέλετε μπορείτε να εσωκλείσετε και δωράκια για άλλα άτομα της οικογένειας. Μην ξεχάσετε να γράψετε τις ευχές σας στην κάρτα. 
Το δωράκι σας θα πρέπει να σταλεί  στον μυστικό σας παραλήπτη μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017  (σφραγίδα ταχυδρομείου). Το δέμα σας θα πρέπει να σταλεί μέσω ΕΛΤΑ📮 ως «δέμα» (με αριθμό tracking) (ρίξτε μια ματιά στον τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για να δείτε πόσο περίπου θα σας κοστίσει ) και εσείς θα πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε το tracking number του δέματος σας. Ο αριθμός αυτός (tracking number)🏤  θα   σταλεί σε μας (Έμενα και την Μαρία) μέσω μηνύματος για να μπορέσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της ανταλλαγής.
Στο facebook δημιουργήσαμε την ομάδα "Μυστικά ξωτικούλια" έτσι ώστε να μπορείτε να ανεβάζετε τις μυστικές σας ανταλλαγές και παραλαβές. Εαν θελήσετε να δημοσιεύσετε το δωράκι που ετοιμάζετε, θυμηθείτε να μην αναφέρετε τον παραλήπτη. 
Φυσικά εαν είστε blogger, μπορείτε να κάνετε δημοσίευση το δωράκι σας στο ιστολόγιο σας, αλλά μέχρι να το παραλάβει ο/η παραλήπτης/τρια δεν θα πρέπει να αναφέρετε το όνομά του. Θα είναι κρίμα να χαλάσει η έκπληξη, δεν νομίζετε; 
 Μην ξεχάσετε να προσθέσετε σε δημοσιεύσεις που θα κάνετε το #μυστικάξωτικούλια2017 

Τελειώνοντας, θέλω να σας τονίσω ότι και εγώ και η Μαρία προτείνουμε να μην ξοδευτείτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πανάκριβο δώρο για τον μυστικό σας παραλήπτη. 

Η χαρά της προσφοράς είναι αυτό που μετράει!

Καλή αρχή! 

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates