Kiddylicious snacks: τα υγιεινά πατατάκια και γαριδάκια των μικρών μας παιδιών!


Γαριδάκια μπανάνας,καλαμάκια λαχανικών,πατατάκια μήλου,ψαράκια βατόμουρο πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα οτι όλα αυτά και άλλα τόσα είναι επιλογές σνακ ιδανικές απο την βρεφική και παιδική ηλικία;Σίγουρα τα ενδιάμεσα γεύματα των μικρών μας παιδιών φαντάζει ενας προβληματισμός στην εποχή μας για κάθε μαμά,απο την μια λόγω έλλειψης χρόνου για την κατασκευή καθημερινού σπιτικού σνακ και απο την άλλη λόγω των ανθυγιεινών επιρροών του εμπορίου που σε απομακρύνουν απο κάποια αγορά!

Αυτό σκέφτηκε και μια μαμά απο την Αγγλία και δημιούργησε τα kiddylicious snacks!
Υγιεινά σνακ για παιδιά γεμάτα φρούτα και λαχανικά,νόστιμα προιόντα χωρίς χρωστικές,τεχνητά αρώματα και συντηρητικά,καθώς και χωρίς αλλεργιογόνα και ζωικές πηκτίνες κατάλληλα για vegan και vegetarians και άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη και τη λακτόζη!
Αξίζει επιπλέον να σημειώσουμε οτι στα προϊόντα της kiddylicious γίνεται χρήση πιστοποιημένου βιώσιμου και υπεύθυνου φοινικέλαιου σε μικρές δοσολογίες.Ωστόσο η εταιρία ερευνά και ελέγχει εναλλακτικές αντικατάστασης του φοινικέλαιου,κάτι που προσωπικά θεωρώ πολύ σημαντικό και απαραίτητο στο να πραγματοποιηθεί!
Η εταιρία παρέχει διάφορες σειρές προϊόντων που τις χωρίζει ηλικιακά:
6 μηνών +,7 μηνών +,9 μηνών + και 12 μηνών +

-απο 6 μηνών + υπάρχουν:
οι ρυζογκοφρέτες με φρούτα
χωρίς γλουτένη,χωρίς τεχνητά πρόσθετα










-απο 7 μηνών + :
τα γαριδάκια φρούτων
χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη









-απο 9 μηνών + :
τα καλαμάκια λαχανικών και τυριού
χωρις συντηρητικά





-απο 12 μηνών + :
τα πατατάκια φρούτων,τα smoothie,τα ψαράκια φρούτων και τα μπισκότα
χωρίς επιπλέον ζάχαρη




                                              












Ο παραπάνω πίνακας συγκεντρώνει μια συνολική πληροφόρηση σχετικά με τα σνακ και τα συστατικά τους

Όλα τα προϊόντα της kiddylicious έρχονται σε χαρούμενες,χρωματιστές συσκευασίες που αμέσως μαγνητίζουν τα παιδικά βλέμματα!Οι ονομασίες τους εξίσου πολύ πετυχημένες γιατι ενω θυμίζουν γνωστά προϊόντα του εμπορίου τελικά διαφέρουν αρκετά απο αυτά προς τα συστατικά δίνοντας ετσι μια εναλλακτική πρόταση σε παιδιά και γονείς!

Τα kiddylicious snacks μπορείς να τα φας σκέτα αλλα κάποια απο αυτά μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες τροφές για ενα πιο πλήρες γεύμα!Για παράδειγμα τα πατατάκια μήλου η μπανάνας μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και μέσα στο γιαούρτι,το γάλα σου αλλα και κάποια σπιτική κρέμα που θα περιέχει ενδεχομένως και βρώμη!Πολλές ιδέες!Με αυτό τον τρόπο μπορούν να απογειώσουν γευστικά διάφορες άλλες σημαντικές τροφές!

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορείς να τα βρεις σε φαρμακεία,παιδότοπους,γυμναστήρια!
Αυτό που τα κάνει ακόμα πιο προσιτά ειναι η τιμή τους!
Βρες εδώ όλα τα σημεία πώλησης!

Ιδανικά σνακ για τα παιδιά στο σχολείο,για την βόλτα στην παιδική χαρά,για το γραφείο και την δουλειά αλλα και το τραπέζι του μπουφέ στο παιδικό παρτι!

Για την Ελλάδα,εισάγονται απο την 40food.gr
Βρείτε την εταιρία 40food σε: facebook,instagram


Αξίζει να σημειώσουμε οτι η kiddylicious ειναι μια βραβευμένη εταιρία βρεφικών και παιδικών τροφών!Εχει βραβευτεί ως new product of the year 2015,product of the year 2017 και best snack brand!


για κάτι ετοιμάζονται λέτε οι δυο τους ε;μπα!συνεργασία στο φαγητό και μόνο!δοκιμάζοντας τα καλαμάκια λαχανικών που τους τρέλαναν φυσικά!

Κλείνοντας αυτή την παρουσίαση και επειδή αφορά κομμάτι της παιδικής διατροφής που προσωπικα μεσω του blog σου έχω ξανα μιλήσει και γενικά ασχολούμαι κυριως για την υγιεινή πλευρά αυτής,θα σου εκφράσω λοιπον την εντελώς δικη μου αντικειμενική γνώμη για τα παραπάνω τρόφιμα!Αρχικά θα σημειώσω στα θετικά τα λιγότερο βλαβερά συστατικά που περιέχουν σε σχέση με αλλα πανομοιότυπα προϊόντα του εμπορίου!Όμως,για να ειμαι απόλυτα ειλικρινής θα τα θεωρούσα τέλεια αν σε κάποιες συσκευασίες απο αυτές δεν υπήρχαν καθόλου τα εξής συστατικά:ρυζάλευρο,ζάχαρη,φοινικέλαιο(σου ανέφερα και παραπάνω για την χρήση του συγκεκριμένου συστατικού βεβαια τι αναφέρει η εταιρία)οι συμπυκνωμένοι χυμοί και το σιρόπι ζάχαρης!Ειδικα λόγω των μικρων ηλικιών που προορίζονται τα συγκεκριμένα σνακ όλα τα παραπάνω συστατικά είναι πραγματικά περιττά!Για αυτό τον λόγο εγώ σαν σύμμαχος της υγιεινής βρεφικής και παιδικής διατροφής δεν θα πρότεινα την κατανάλωση αυτών των σνακ σύμφωνα με τις ηλικίες που αναγράφονται!Δηλαδή τα θεωρώ ιδανικότερα για μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών(σίγουρα μετά τον χρόνο εννοείται)όπου συχνά αναζητούν κάτι να τρώνε η για τις εξόδους π.χ.στην παιδική χαρά που μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση η για παιδάκια που πιθανόν να ζητήσουν κατι τελειως ακαταλληλο του εμπορίου,οποτε αυτα θα δοθούν ως εναλλακτική!
Έτσι και αλλιώς η δική μου φιλοσοφία είναι οτι τα βρέφη που τώρα ξεκινάνε στέρεες τροφές και ακόμα μαθαίνουν νέες γεύσεις αλλα και πως να τρώνε,κάθε τροφή για αυτά πρέπει να μετράει,οπότε τα σνακ γενικότερα σε αυτές τις ηλικίες κάτω του έτους τα θεωρώ μη απαραίτητα!Μεγαλώνοντας σαφώς το παιδί πεινάει όλο και συχνότερα,ζητάει να φάει ολο και συχνότερα οπότε κάποια σνακ χρειάζονται!
Φυσικά αυτη ειναι η δική μου αποψη και η κάθε μητέρα κρίνει αναλόγως τα δικα της πιστεύω!Δεν αναφέρω την άποψη μου ως αρνητική εκδοχή αυτών των προϊόντων,απλά μαζί σας μοιράζομαι τις σκέψεις μου και ήθελα να σημειώσω και την δική μου εικόνα για αυτα τα προϊόντα και με τα θετικά αλλα και με τα αρνητικά της,και ίσως αυτό να μετρήσει και για την εταιρία με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση των προϊόντων τους!


τρώγοντας και μιλώντας μάλλον παράλληλα,τα καλαμάκια λαχανικών kiddylicious

απολαμβάνοντας τα γαριδάκια μπανάνας
Μήπως διακρίνατε κάποιον ενθουσιασμό στο πρόσωπο τους τρώγοντας τα kiddylicious snacks?Τους άρεσαν πολύ!Προσωπικά θέλω να έχω στο ντουλάπι της κουζίνας μερικά για τις έκτακτες η μεγάλες μας βόλτες που σίγουρα θα μας φανούν χρήσιμα!
Ενα επιπλέον προτέρημα τους είναι η πρακτική τους συσκευασία!

Παντως τα προτείνω οπωσδήποτε για καθε παιδικό party!Και ετσι ξεχαστε τα κλασσικα πατατάκια και γαριδάκια του εμπορίου,τωρα θα μπορείτε να προσφέρετε στους μικρους σας καλεσμένους μια πιο υγιεινή επιλογή οπως τα πατατάκια μηλου και τα γαριδάκια μπανανας!Όλοι θα ξετρελαθούν!

Βρες την kiddylicious: facebook,instagram

Νόστιμα και πρακτικά σνακ για όλη την οικογένεια!
Να ευχαριστήσω την εταιρία που μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω τα προϊόντα της και να τα δοκιμάσουν τα δικά μου αγοράκια,ανακαλύπτοντας ετσι καινούργιες γευστικές αδυναμίες!
#kiddylicious #snacks #forkids #food #healthy

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates