Προϊόντα περιποίησης της μικρής μου!!!

Μόλις έμεινα έγκυος άρχισα να αναζήτω τα πιο "υγιεινα" χωρίς πολλές βλαβερές ουσίες για την ευαίσθητη επιδερμίδα της μικρής μου Αναστασίας.
Όσο μεγαλώνει αλλάζουν και οι ανάγκες της. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω ποια προϊόντα χρησιμοποιούμε καθημερινά τώρα που είναι 2,5 ετών.
Για το καθημερινό μας μπανακι χρησιμοποιώ το σαμπουαν και αφρολουτρο 2 σε 1 από την Chicco. Χωρίς parabens,sulfates,sls. Το συγκεκριμενο το χρησιμοποιω από τότε που γεννήθηκε και έχω μεινει πολύ ευχαριστημένη. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.
Τώρα που μεγαλώνει θεωρώ ότι για την ευαίσθητη περιοχή της δεν επαρκεί ένα βρεφικό αφρολουτρο και έτσι χρησιμοποιούμε τους τελευταίους μήνες
 το baby derm Junior cran αφρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή για παιδιά από 0-6 ετών. Το βρίσκεται εδώ.
Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μετά το μπάνιο χρησιμοποιω πάλι από Chicco  το γαλάκτωμα ενυδάτωσης με το ίδιο μωρουδενιο άρωμα με το αφρολουτρο. Το βρίσκετε εδω.
Τώρα που τα μαλλιά της είναι πιο μακρυά κ είναι και μπούκλες σύμμαχος μου στο ξεμπερδεμα είναι το Johnson's spray  conditioner. Ξεμπερδευει γρήγορα χωρίς πολλά κλαμματα. Το βρίσκετε εδώ.
Τώρα το καλοκαίρι και για να αποφύγουμε τα ενοχλητικά τσιμπήματα από τα κουνούπια χρησιμοποιω από το Κορρε το σπρευ με μυρτυλο και σιτρονελα. Το βρίσκετε εδώ.

Για την αλλαγή της Πανάς χρησιμοποιω από τις πρώτες μέρες την baby cream από την Frezyderm. Την βρίσκετε εδω.
Και τώρα πια που είμαστε μεγάλες κοπέλες και θέλουμε Κολωνία στις εξόδους μας χρησιμοποιούμε από αγαπημένη Chicco κολωνια. Την βρίσκετε εδώ.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα προϊόντα περιποίησης που επιλέγω για το δερματακι του μωρού μου!!! Ποια είναι τα δικά σας;;;

My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates