ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

                                           ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!



     Ο μήνας του έρωτα είναι εδώ και σύντομα έρχεται και η πιο ερωτική γιορτή για τους ερωτευμένους!Και φυσικά οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα την αγάπη τους αλλα η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί με την δύναμη της να μας βάλει σε ένα αλλο mood και επιλέγοντας να δώσουμε αλλα και δέχοντας κάποιο ιδαίτερο δώρο για την ημέρα αυτή,η κάνοντας κάτι μοναδικό μας αφήνει σίγουρα αξέχαστες αναμνήσεις και μας ξεφεύγει λίγο απο την καθημερινότητα!Τι πιο ωραίο από το κόκκινο χρώμα παντού γύρω μας και πολλές καρδούλες,λουλουδάκια,γλυκάκια παντού;Ας αφήσουμε για μία μέρα τα προβλήματα μακριά και ας αφιερωθούμε στον σύντροφο μας!Ας βγούμε να επιλέξουμε ένα μοναδικό δώρο και ας περάσουμε πιο ερωτικά από ποτέ!Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε κάποιες ιδέες για το πώς να περάσετε όμορφα στις 14Φλεβάρη με το ταίρι σας!

                                                   Προτάσεις εξόδου:


                                                  -Ζήστε ξανα το πρώτο σας ραντεβού!

Θυμάστε πως ήταν το πρώτο σας ραντεβού;Εαν οι συνθήκες σας το επιτρέπουν ξανά ζήστε το!Κάντε αναπαράσταση εκείνης της ημέρας ακριβώς όπως ήταν!Ναι,στο ίδιο μέρος,με την ίδια αγωνία και λαχτάρα για να δείτε τον/την καλό/η σας!



                                                      -Επισκεφτείτε κάποιο spa μαζί!



 Περάστε μια μέρα απόλυτης χαλάρωσης σε κάποιο spa κάνοντας κάποιο μασάζ η οποιαδήποτε 
 άλλη δραστηριότητα θα θέλατε να κάνετε μαζί!Εαν      δεν μπορείτε να πάτε σε κάποιο spa,μείνετε στο σπίτι και μετατρέψτε το μπάνιο σας σε spa απόλαυσης!Προμηθευτείτε αρωματικά κεριά,άλατα η αιθέρια έλαια με το αγαπημένο σας άρωμα,λίγα ροδοπέταλα για την μπανιέρα και κάποιο λάδι για να σας βοηθήσει στο μασάζ που θα προσφέρετε ο ένας στον άλλον!Όλα αυτά μαζί με μια ερωτική μουσική που θα σας ταξιδέψει!Διάθεση να υπάρχει!

                                                        -Ταξιδάκι μικρής απόδρασης!

Εαν ο χρόνος και τα οικονομικά σας,σας βοηθούν κάντε μια κοντινή μικρή απόδραση είτε για μια μέρα είτε για ενα διήμερο!Υπάρχουν πολλοί ιδανικοί κοντινοί προορισμοί που θα σας κάνουν να ξεφύγετε και να δείτε άλλες παραστάσεις απο αυτές της καθημερινότητας σας!

                                                                 -Ρομαντικό δείπνο!



Δείπνο για δυο!Επιλέξτε είτε κάποιο πολυτελή εστιατόριο είτε κάποιο γραφικό ταβερνάκι όπου εσάς σας αρέσει!Εαν παλι επιθυμείτε μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς κάποιο ρομαντικό τραπέζι για τον/την καλό/η σας φτιάχνοντας ένα πλήρης γεύμα με ορεκτικό,κυρίως πιάτο και ενα σοκολατένιο γλυκό σε γεύσεις που προτιμάτε και αγαπάτε!Κάντε την ατμόσφαιρα μοναδική στολίζοντας τον χώρο με λουλούδια,μπαλόνια σε σχήμα 
καρδιάς,κεράκια,και γενικά οτιδήποτε συμπεριλάβετε να είναι σε αποχρώσεις του κόκκινου!

                                                                    -Cinema time!



Πηγαίντε να δείτε μια ταινία στο σινεμα!Φυσικά μια ταινία με αντίστοιχο περιεχόμενο για τον άγιο Βαλεντίνο!Δηλαδή μια ταινία ρομαντική,ερωτική να σχετίζεται με την ημέρα!Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος υπάρχει η ιδανική ταινία!Μα ποια άλλη φυσικά απο την πασίγνωστη και αναμενόμενη,πολλα υποσχόμενη άκρως ερωτική 
ταινία ΄΄50 αποχρώσεις του γκρι!΄΄ Μην την χασετε!


Ιδέες για δώρα:

είτε για τον καλό σας είτε για την καλή σας:


-πρώτο φυσικα στις ιδέες για δώρα είναι τα εσώρουχα!Εσώρουχα σε κόκκινο χρώμα που θα βρείτε στο εμπόριο με διάφορα πρωτότυπα σχέδια η ατάκες ιδανικά για την γιορτή αυτή!

-φτιάξτε μια πρωτότυπη μπλούζα με την φωτογραφία σας επάνω η κάποια στάμπα,φράση που θέλετε!Είναι ενα μοναδικό δώρο που σίγουρα θα φορεθεί!

-το ίδιο μπορείτε να το κάνετε με εκτύπωση στην θήκη του κινητού της/του!Επιλέξτε για φωτογραφία μια αγαπημένη σας στιγμή!

-πολλά πρωτότυπα δωράκια θα βρείτε επίσης στο εμπόριο αλλα και σε άτομα με χειροποίητα οπως κούπες ιδανικές για ζευγαρια για να πίνετε μαζί τον καφέ σας η όπως μπρελόκ με την φωτογραφία σας πανω!Φαντασία να υπάρχει!

-υπάρχουν πολλα άτομα που ασχολούνται με χειροποίητα σαπούνια,καλλυντικά κλπ.ζητήστε να 
σας κανουν ενα μοναδικό πακετακι με προϊόντα περιποίησης ιδανικά για τον ανθρωπο σας σε αρώματα που γενικα προτιμάει!Για τον αντρα ιδανικό κάποιο after shave,κάποιο σαπουνακι σώματος σε ιδιαίτερο σχεδιο και κάποιο αφρόλουτρο!Για την γυναίκα,κάποια κρέμα σώματος,καποια κρέμα προσώπου και ενα λαδaκι σώματος!Υπαρχουν ποικίλα αρώματα για κάθε γούστο!

-κλασσικό αλλα σταθερή αξία καποιο αρωμα!Ενα δώρο που παντα αρέσει!

-στα all time clasic δώρα είναι φυσικα και οτιδήποτε σε αρκουδακι,μαξιλαρακι η σοκολατοειδες και για τις δυο πλευρές!Και για δώρα προς τις γυναίκες φυσικα τα λουλούδια και τα κοσμήματα!Για τα κοσμήματα μπορείτε να βρείτε πολλα είδη σε χειροποίητα,πολύ οικονομικά αλλα πρωτότυπα και σχεδιασμένα για την δικιά σας μοναδική γυναίκα!

λίστα για το που μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω δώρα:

-κούπες ιδανικές για ζευγάρια μπορείτε να βρείτε:
https://www.facebook.com/pages/Krtx/502520799768188

-μπρελόκ με την φωτογραφία σας:
https://www.facebook.com/pages/mprelokcom/249951401873177?fref=ts

-χειροποίητα καλλυντικά με αρώματα:
https://www.facebook.com/smellslike.soaps?fref=ts

-χειροποίητα πρωτότυπα κοσμήματα:
https://www.facebook.com/AtouBijoux?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Chocolic-jewels-by-nasta/269439459903882?fref=ts

-αρωματικά κεριά:
https://www.facebook.com/pages/Handmade-Candles-by-Meli/1518748681695056?fref=ts

-για χειροποίητα μπλουζακια ζωγραφισμένα στο χέρι:


                                                μονο για τις γυναίκες:

                          ιδέες μακιγιάζ για την ημερα του αγίου βαλεντίνου:





Επενδύστε σε ένα κόκκινο κραγιόν!Και συνδιάστε το με smokey eyes η no make up look για τα ματια!

ιδέες για το ντύσιμο σας:








Αναλογα το που και πως θα περασετε αυτή την ημερα επιλέξτε και το καταλληλο ντύσιμο!Παντως μην φοβηθείτε να διαλέξετε καποιο ρούχο σε κόκκινο χρώμα η καποιο αξεσουαρ που θα συνδυαζεται με υπόλοιπο μαύρο σύνολο!

ιδέες για εύκολα νύχια:




Ελπίζω να σας βοήθησε αυτό το αρθρο και να γιορτασετε υπεροχα την ημερα του ερωτα!
Κατια!













My Instagram

', resolution: 'standard_resolution' }); feed.run(); //]]>
Made with by OddThemes | Distributed by Gooyaabi Templates